AVONDMENU

Week van 14 april 2025 (dinsdag tot zaterdag)
€ 62 (zonder extra gerechten)

AVONDMENU


Brioche | chorizo | gele biet

Tiradito | avocado | radijs

Kalfszwezerik | salsa macha | daslook * + € 13

Coulotte steak “ Vacapunk ” | borlotti boon | graanmosterd

Panna cotta | dulce de leche | citrus

Kaasbord Van Tricht ** + € 12

in plaats van dessert +€8

AVONDMENU VEGETARISCH


Brioche | shiitake | gele biet
 
Ajo blanco | kruidencompote | rammenas ​ ​

Ei | asperge | daslook   * + € 13

Savooi | borlotti boon | queso fresco  

Panna cotta | dulce de leche | citrus

Kaasbord Van Tricht ** + € 12 

in plaats van dessert +€8

Extra brood + € 4


 * Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.

** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8


LUNCHMENU

Week van 14 april 2025 (woensdag tot zaterdag)

voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47 

VOORGERECHT


Ei| asperge | daslook


Burrata | kruidencompote | picanha charcuterie ‘Enigma’


Tiradito (ceviche) | avocado | radijs

HOOFDGERECHT


Savooi | borlotti-boon | queso fresco


Lam | borlotti-boon | graanmosterd


Noordzeevis | puree | spinazie

NAGERECHT


 Panna cotta | dulce de leche | citrus € 12


Kaasbord Van Tricht € 16

LUNCH À LA CARTE

Week van 14 april 2025 (woensdag tot zaterdag)

Coulotte-steak ‘vacapunk’ | borlotti-boon | graanmosterd  € 35


Noordzeevis | puree | spinazie € 35


Savooi | borlotti-boon | queso fresco € 29


Kalfszwerzerik | salsa matcha | daslook   € 38


Extra brood + € 4

NAGERECHT


 Panna cotta | dulce de leche | citrus € 12


Kaasbord Van Tricht € 16

We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.

Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.

Reserveer uw tafel