AVONDMENU
Week van 14 april 2025 (dinsdag tot zaterdag)
€ 62 (zonder extra gerechten)
AVONDMENU
Brioche | chorizo | gele biet
Tiradito
| avocado | radijs
Kalfszwezerik
| salsa macha | daslook * + € 13
Coulotte steak “ Vacapunk ”
| borlotti boon | graanmosterd
Panna
cotta | dulce de leche | citrus
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
AVONDMENU VEGETARISCH
Brioche | shiitake |
gele biet
Ajo blanco |
kruidencompote | rammenas
Ei | asperge |
daslook
* + € 13
Savooi | borlotti
boon | queso fresco
Panna
cotta | dulce de leche | citrus
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
Extra brood + € 4
* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.
** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8
LUNCHMENU
Week van 14 april 2025 (woensdag tot zaterdag)
voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47
VOORGERECHT
Ei| asperge | daslook
Burrata | kruidencompote | picanha charcuterie ‘Enigma’
Tiradito (ceviche) | avocado | radijs
HOOFDGERECHT
Savooi | borlotti-boon | queso fresco
Lam | borlotti-boon | graanmosterd
Noordzeevis | puree | spinazie
NAGERECHT
Panna cotta | dulce de leche | citrus € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
LUNCH À LA CARTE
Week van 14 april 2025 (woensdag tot zaterdag)
Coulotte-steak ‘vacapunk’ | borlotti-boon | graanmosterd € 35
Noordzeevis | puree | spinazie € 35
Savooi | borlotti-boon | queso fresco € 29
Kalfszwerzerik | salsa matcha | daslook € 38
Extra brood + € 4
NAGERECHT
Panna cotta | dulce de leche | citrus € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.
Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.