AVONDMENU
Vanaf 27 mei 2025 (dinsdag tot zaterdag)
€ 62 (zonder extra gerechten)
AVONDMENU
Makreel | kruidencompote | leche de tigre
Asperges | paleta de Serrano | gochujang-hollandaise
Coulotte-steak | beenmerg | koningsoesterzwam + €13
Aradoa kip | mole | aubergine
Kardemom-ijs | aardbei | meringue
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
AVONDMENU VEGETARISCH
Aubergine | ricotta | tahini
Asperges | portobello | gochujang-hollandaise
Courgette | gemarineerd eigeel | chimichurri +€13
Maitake | pastinaak | zoete aardappel
Kardemom-ijs | aardbei | meringue
Kaasbord Van Tricht ** + € 12
in plaats van dessert +€8
Extra brood + € 4
* Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel het 5-gangenmenu.
** Extra kaasbord + € 12, kaasbord in plaats van dessert + € 8
LUNCHMENU
Vanaf 28 mei 2025 (woensdag tot zaterdag)
voor- en hoofdgerecht € 34
2 voorgerechten en hoofdgerecht € 47
VOORGERECHT
Courgette | gemarineerd ei | chimichurri
Burrata | paleta de Serrano | komkommer
Ceviche | kruidencompote | rabarber
Kalfszwezerik | koolrabi | gele biet +€5
HOOFDGERECHT
Maitake | pastinaak | zoete aardappel
Rib Eye 'Txogitxu' | beenmerg | koningsoesterzwam +€5
Noordzeevis | pastinaak | dashi
Bucatini | lamsragout | stravecchio
NAGERECHT
Tepache granité | pompelmoes | tapioca €12
Kardemom-ijs | aardbei | meringue € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
LUNCH À LA CARTE
Vanaf 28 mei 2025 (woensdag tot zaterdag)
Rib-eye 'Txogitxu' | beenmerg | koningsoesterzwam € 35
Noordzeevis | pastinaak | dashi € 35
Maitake | pastinaak | zoete aardappel € 29
Kalfszwezerik | koolrabi | gele biet € 38
Aradoa kip | mole | aubergine €33
Extra brood + € 4
NAGERECHT
Tepache granité | pompelmoes | tapioca €12
Kardemom-ijs | aardbei | meringue € 12
Kaasbord Van Tricht € 16
We werken uitsluitend met dagverse producten, met focus op het seizoen en in samenwerking met lokale boeren.
Geef gerust uw allergenen of voorkeuren door in het restaurant.